Col.legi Oficial d'Agents Comercials de Barcelona COACB

Intranet Col·legiats

Codi
Contrasenya
 

Comerç Internacional

El COACB compta amb diferents línies gratuïtes d'informació i assessorament sobre mercats internacionals, amb la finalitat d'incentivar l'exportació i facilitar l'intercanvi de contactes, oferint als col·legiats:

- Informació per seleccionar aquell mercat més interessant i preparar la negociació internacional.
- Assessorament en el disseny d'una estratègia d'accés als mercats exteriors òptima.
- Programes per tal de resoldre dubtes de les empreses exportadores en el seu procés d'internacionalització.
- Convocatòries d'activitats de caràcter col·lectiu, sectorials o multisectorials, missions directes, fires, trobades empresarials, per tal d'assolir mercats exteriors amb garanties i èxit.
- Ofertes de feina: els col·legiats poden formar part d'un directori de professionals comercials europeus i rebre ofertes de feina internacionals del seu sector. Clica aquí per formar part del directori.

D'aquesta manera, i juntament amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Barcelona, el Col·legi Oficial d'Agents Comercials assessora sobre diferents països, ofereix informació aranzelària i facilita documents per a l'exportació, entre altres.

A més, el Col·legi també compta amb una comissió orientada al comerç internacional, des d'on assessors especialitzats en cada país ofereixen assessorament personal i cobertura de les iniciatives requerides.

Concerta la teva visita amb l'assessor:

Tel. 902 107 271 / Email: serveis@coacb.com

Col·legi Oficial d'Agents Comercials de Barcelona
Casp 130 - 08013 Barcelona
coacb@coacb.com - Tel: 932.319.412 - Fax: 932.455.746 -