Col.legi Oficial d'Agents Comercials de Barcelona COACB

Intranet Col·legiats

Codi
Contrasenya
 

Col·legiació

La col·legiació

La col·legiació és un requisit indispensable per a l'exercici de la professió d'agent comercial en les seves diferents variants (caràcter mercantil, laboral, les persones físiques que formen part d'una societat de representacions, etc ), d'acord amb el Reial Decret 3595/77 de 30 de desembre de l'Estatut General de Col·legis d'Agents Comercials i del Decret 329/83 del reglament de Col·legis Professionals de Catalunya.

Per exercir la professió d'agent comercial és imprescindible la prèvia inscripció al Col·legi Professional corresponent. Aquesta és l'única manera d'assegurar la professionalitat dels agents comercials i l'aplicació del Codi Deontològic en la seva activitat.

Pots col·legiar-te online al següent enllaç:

 

Títol oficial d'agent comercial

El Títol Oficial d'Agent Comercial acredita els professionals per a exercir l'activitat amb les competències i les habilitats necessàries. La titulació s'obté realitzant un curs de 8 hores impartit a l'ESVEN, Escola Superior de Vendes del COACB.

Si vols més informació o reservar la teva plaça al curs pots posar-te en contacte amb ESVEN, al telèfon 93 231 94 12 o per e-mail a info@esven.org

 

 

La professió

El clixé del viatjant amb la maleta i el mostrari, la idea preconcebuda que qualsevol persona pot vendre i que ni tant sols calen uns estudis específics... Aquesta és una imatge en extinció.

Un agent comercial és una persona dinàmica, amb sòlids i específics coneixements del seu mercat. Per aquest motiu, el Col·legi Oficial d'Agents Comercials de Barcelona (COACB) i l'Escola Superior de Vendes (ESVEN) proporcionen totes les eines per a que l'agent comercial tingui al seu abast tots els coneixements necessaris de la seva professió.

Normalment, acostumen a especialitzar-se en un sector determinat - alimentació, maquinària, tèxtil, etc. - per tal d'oferir a l'empresa que representen el màxim grau de competitivitat i rigor. És per això que el COACB posa a l'abast dels seus col·legiats totes les eines necessàries per aconseguir-ho.

Una professió de futur amb el recolzament i el prestigi d'una institució com el COACB per només 23 Euros de quota mensual.

Col·legi Oficial d'Agents Comercials de Barcelona
Casp 130 - 08013 Barcelona
coacb@coacb.com - Tel: 932.319.412 - Fax: 932.455.746 -