Col.legi Oficial d'Agents Comercials de Barcelona COACB

Intranet Col·legiats

Codi
Contrasenya
 

Comerç Internacional

El COACB lidera un projecte amb la International Union of Commercial Agents and Brokers (IUCAB), de la qual el Consell de Col·legis d'Agents Comercials de Catalunya ocupa la vice-presidència, per oferir a tots els col·legiats despatxos a diferents punts d'Europa.

Tots els agents comercials col·legiats poden introduir-se a qualsevol mercat exterior i tenir el seu propi despatx gratuït amb personal d'assessorament internacional, a més de tancar acords de col·laboració amb empreses i proveïdors estrangers.

Els consolats comercials estan ubicats a: Àustria (Burgenland, Carinthia, Lower Àustria, Upper Àustria, Salzburg, Styria, Tyrol, Vorarlberg i Viena); Itàlia (Milà); França (París i Lyon); Alemanya (Berlín, Colònia, Düsseldorf, Frankfurt, Hamburgo i Hannover); Holanda (Àmsterdam); Grècia (Atenes) ; Xipre (Nicòsia) i Espanya (Barcelona).

La IUCAB es va crear al 1953 i està formada per 20 països de tot el món que representen a agents comercials de la Unió Europea, Nordamèrica i Sudamèrica. També, representa i reforça la posició i els interessos de 470.000 professionals comercials.

Descarrega't el dossier fent clic aquíAmb la col·laboració de:


International Union of Commercial Agents and Brokers

Col·legi Oficial d'Agents Comercials de Barcelona
Casp 130 - 08013 Barcelona
coacb@coacb.com - Tel: 932.319.412 - Fax: 932.455.746 -