el teu perfil: PROFESSIONAL EMPRESA CIUTADÀ

Tecnologia

Apple
A través d’un acord entre el distribuïdor Microgestió i l’Associació Intercol·legial, de la qual el COACB en forma part, els col·legiats teniu descomptes i preus especials en productes Apple mitjançant una web específica de compra creada per al col·lectiu.

També podeu comprar físicament amb descomptes i atenció personalitzada, en aquestes tres botigues, tot identificant-se com a col·legiat: Barcelona: C/ València, 89 (Tel. 93 454 10 01), Sant Cugat: C/ Santiago Russinyol, 13 (Tel. 93 590 64 49), Girona: C/ Sant Antoni Maria Claret, 25 (Tel. 972 487 872).
Microsoft Office 365
Descomptes del 7% en paquets Office 365 per a col·legiats, a través de l'Associació Intercol·legial i TMClick, partner designat per Microsoft.

Entre els productes hi ha paquets Office 365 Empresa Essentials; Premium; Enterprise E1 o E3, a partir de 40,87 € (preu anual), així com l’Exchange Online Plan 1 i l’Exchange Online Kiosk, plans de bústia de correu de gran tamany, a partir de 18,97 € (preu anual).
Plataforma tecnològica COACB

El COACB ha tancat diferents acords amb empreses del sector informàtic i tecnològic per tal que els col·legiats puguin comprar a preus exclusius i sense cost d'enviament.

Les ofertes són limitades i entre els productes hi ha portàtils, tablets, impressores, televisions, memòries USB o disc durs, entre d'altres.

Correu professional @coacb.com

El COACB et proporciona un e-mail gratuït amb domini @coacb.com, que t’acredita com a professional col·legiat. Amb capacitat de 2 GB i accés a través de webmail per a què el puguis gestionar des de qualsevol dispositiu.

Accedeix a:

Demana hora amb l’assessor
Pots fer-ho per telèfon o per correu electrònic:
  • 93 231 94 12
  • serveis@coacb.com

O si ho prefereixes emplena aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu:

SERVEIS COACB

Fem servir cookies pròpies i de tercers per ajudar-te en la teva navegació. Si continues navegant considerem que acceptes l'ús de cookies. OK més informació